Search
  • Helene Indigo

Tühjast karikast teistele ei vala...
Mul on enda ees häbi! Häbi, sest ma räägin kõigile kui oluline on iseennast panna prioriteediks ja et tühjast karikast pole ju teistele midagi anda...aga nüüd juhtus mu endaga täpselt see. Minu allikas sai tühjaks!


Käesoleva nädala esmaspäeval tõmbasin välja kaardi, mis rääkis just sellest, et mul on vaja tempot maha võtta, puhata ja ennast koguda- mis mul oligi plaanis...aga see plaan jäi liiga hilja peale. Juba järgmisel hommikul tundsin täielikku energiapuudust ja valu kätes...raske südamega tühistasin broneeritud massaažid, kuigi õnneks kunded olid vägagi mõistvad selles suhtes. Ja nii ma olen kõik selle nädala ajad tühistanud...


Ma ei pannud ennast prioriteediks ja nüüd ma olen katki. Kuklas ammu trummeldas, et käi ise ka rohkem massaažis, hoolitse enda eest...aga nagu tihtipeale juhtub, siis "kingsepp on ise kingadeta"! Klassika...


Kuidagi juhtus nii, et sattusin täielikku töö keerisesse. Kunagi varem ei ole mul nii pikalt ette broneeringuid olnud! Rahvas muudkui käis ja kiitis, mul hea meel ja oma asja teen ju südamest :)

Mingil hetkel hakkasin aga vaikselt tundma, et päevad on ikka ülipikaks veninud ja enda jaoks üldse enam aega ei jää...aga omaette töötamise võlu ongi selles, et sa saaks endale seda oma aega võtta. Minna keset päeva loodusesse või kohviga parkigi jalutama...aga ei olnud enam seda aega.


Eks ühelt poolt aitas sellele kaasa kevadel möllanud korontšiku tõttu kinnioldud aja tasateenimine, teisalt kodus remondi võimaldamine ja ehk natuke ka seda, et ma matan end millegi eest töö alla. Aga päris nii ikka ei saa!


Igal juhul on see väga korralik õppetund! Keha tuleb kuulata. Kui ise aega maha ei võta, siis võetakse see sinu eest ja tihtipeale mitte meeldival viisil.


Kõlab klišeena, aga tervis tõepoolest on meie kalleim vara! Hoidkem ennast ja andkem õigel ajal nii kehale kui vaimule puhkust!

Mina nüüd tervendan end veidi aega, puhkan ja käin ise massaažis + floatimas + joogas + looduses ja siis saame jälle veelgi ägedamaid rännakuid teha!

72 views0 comments

Recent Posts

See All