Search
  • Helene Indigo

Öelge "tere" terapeut Raunole

Saage tuttavaks Raunoga- minu koolikaaslane Alar Krautmani Terviseakadeemiast.Rauno lööb minuga kampa ja hakkab teile pakkuma väga omapäraseid ja tõhusaid massaažiteraapiaid matil- Tai ja Vana-Eesti massaaže (kliki nimedel, et lugeda lisa). Seal lähevad terapeudi töös käiku nii käed kui jalad!

Tema massaažistiil on pigem jõulisem, seega kui on soov väänatud-venitatud saada, siis need on sobivad teraapiad!


Rauno kirjutab endast nii:

"Mina teadsin kelleks ma saada tahan kui ma suur olen- viieaastaselt tahtsin metsavahiks, arvasin vist, et tööks on oravatele ja mäkradele pai teha. Pärast kui ma õppisingi metsandust, tuli välja, et ma tahan hoopis kunstnikuks. Õppisin ja olingi kunstnik ja kunstiõpetaja ja restauraator hulk aastaid.


Siis aga tekkis soov ja tahtmine saavutada maailmaga veel lähedasem kontakt. Pähe imbus mõte õppida massaaži... Ja leiangi, et see on selline suhtlusformaat, kus saab öelda ainult ilusaid ja hoolivaid ja armastavaid asju. Oled sa kunagi sarkastilises massaažis käinud? Loodan, et mitte...


Olen õppinud klassikalist või Rootsi massaaži, Lomi-Lomi Nuid, Shiatsut, Vana-Eesti massaaži. aga Nuad Bo Rarni ehk Tai jooga massaaži olen ma peaaegu armunud, see on lihtsalt nii tõhus, geniaalne ja ilus..."


Kõlab hästi? Võtame vastu broneeringuid! :)

41 views0 comments

Recent Posts

See All